dimecres, 4 de febrer del 2015

ANUNCIS PUBLICITARIS

Hola a tothom,

Cada setmana disposem d'una sessió per treballar específicament l'Expressió oral. Una de les activitats ha estat escenificar un ANUNCI PUBLICITARI.
Per parelles o en petit grup els nens i les nenes de 4t van redactar prèviament l'anunci, atenent a la seva estructura, el tipus de llenguatge, les frases amb intenció, la importancia de l'eslògan...
Un cop escrit i revisat, van passar al treball oral, fent incís en el to de veu, la vocalització, l'entonació, el ritme... i l'expressió corporal, el gest.

Van assajar i tenir en compte la importància de tenir molt present la càmera, la seva situació, per tal de no donar-li l'esquena.

Va ser molt divertit, alguns, fins i tot, van preparar una petita coreografia i cançoneta per l'eslògan, d'altres es van maquillar i disfressar.

Posteriorment van veure els videos, es van observar detingudament,  i van fer una autoavaluació individual per escrit, que compararan amb l'autoavaluació inicial, feta a principi de curs després de visionar les escenificacions del "Petit príncep" de finals del curs passat, i així comprovar els avenços i en el que cal seguir treballant.

Els Mestres (Ángel, Cristina i  Lídia) donarem també la nostra visió/avaluació (Reflexió col·lectiva).

Felicitats! Bona feina!

Aquí teniu els videos...

En pantalla completa la imatge es veu pixelada. Intentarem millorar-ho en els propers videos que registrem. Bé, això esperem.

                                         
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada