dilluns, 4 de maig del 2015

VISC A RUBÍ!

A 4t hem conegut els diferents tipus de comarques de Catalunya, segons la seva situació: Comarques d'interior de muntanya, comarques d'interior de plana i comarques litorals o de costa.

Per conèixer millor la nostra comarca, el Vallès occidental, disposem d'un recurs fantàstic elaborat per mestres de Rubí, que pot adaptar-se a tots els nivells de Primària.

Ens servirà com a font d'informació per a realizar una última activitat sobre el tema de les Comarques de Catalunya, completant els coneixements que els nens i nenes han anat adquirint al llarg de les darreres setmanes, a l'àrea de Coneixement del Medi, sobre aquest tema.

Considerem que és fonamental conèixer aaspectes prou rellevants de la ciutat on vivim: breu història de la ciutat, relleu, clima, flora, fauna, activitats econòmiques i sector al que pertanyen (primari, secundari o terciari), aquest tema és el següent que hem engegat, festes que s'hi celebren ...

Entreu amb els vostres fills i les vostres filles en el següent enllaç, podeu descarregar el que us vagi interessant més. Després d'una breu explicació, hi ha activitats per a realitzar, moltes d'elles de comprensió, perfectes per practicar.  Ho teniu a la vostra disposició.


https://sites.google.com/site/coneguemrubi/els-capitols



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada