dissabte, 13 de febrer del 2016

PER LLEGIR UNA ESTONA

Estimades famílies i alumnes: Com ja sabeu des de l'escola promovem el gust per la lectura entre els nostres nens i nenes.


 Adquirir l'hàbit de la lectura és molt important per aprendre vocabulari necessari a l'hora d’expressar-se. D'altra banda també els permetrà viure aventures,viatjar a mons de fantasia, desenvolupar una gran imaginació i per tant potenciar la part creativa dels nens i nenes.


També cal dir que al mateix temps que es llegeix s’aprèn ortografia i gramàtica que els hi permetrà millorar en les seves redaccions i dictats. I així podríem continuar infinitament ja que la lectura és una font de gran riquesa!!!


Per tant, potenciem el gust per la lectura als nostres infants tan des de casa com des de l'escola i animem-los a llegir tot el que els hi vingui de gust: contes, novel·les, diaris, llibres de cuina...


Us recordem que a l'escola teniu la biblioteca escolar i la biblioteca d’aula els nens poden agafar llibres en préstec per portar a casa. També tenim les maletes viatgeres que cada setmana passen per dos alumnes diferents. I també cal parlar de la biblioteca municipal on a més d'una gran varietat de llibres i revistes podreu gaudir de diverses activitats programades per als nens i nenes!!


Aquí us deixem uns  enllaços per què gaudiu llegint. Esperem que us agradin!!!  



http://www.edu365.cat/vadellibres/index.htm

   

2 comentaris: