dijous, 8 de juny del 2017

XOCOLATADA SOLAR

La nostra escola està adherida al Projecte 50x50 de l’Ajuntament de Rubí. Aquest projecte fomenta l’estalvi energètic  i l’ús d’energies sostenibles.
Des de fa alguns cursos s’estan portant a terme, amb èxit, una sèrie de mesures per tal d’estalviar energia al nostre centre. Aquest estalvi, gràcies a  aquesta iniciativa, es reinverteix en altres accions per tal de poder continuar estalviant llum, aigua i gasoil.
Aquest any, per formar part del projecte, l’Ajuntament de Rubí ens ha “regalat” una xocolatada...però una molt especial. Com no podia ser d’una altra manera, es va fer la xocolata desfeta fent ús d’una energia sostenible, barata, gens contaminant i que tenim molt a l’abast: el sol!
Sí, el passat divendres, tots els alumnes de l’escola vam beure una xocolata boníssima preparada amb uns forns solars. Uns nens i nenes de cinquè i quart, amb l'assessorament de la persona encarregada del taller, ens van explicar el funcionament del forn solar i com s’havia preparat la xocolata.

Va ser una activitat molt interessant en la que vam aprendre coses noves sobres energies netes, vam consolidar unes altres que ja sabíem i...vam menjar xocolata...que més podem demanar?








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada