divendres, 12 d’octubre de 2018

"CREIX AMB EL PEIX" A MERCABARNA


Bon dia famílies, la setmana passada els alumnes de quart vam anar a Mercabarna on vam realitzar  l’activitat “Creix amb el peix”. relacionant el nostre projecte sobre l’alimentació, va ser molt interessant!!

Vam visitar el Centre Interactiu del Peix ens van explicar quin és el recorregut que fan el peix i el marisc des de que està al mar i el  capturen fins que arriba als nostres plats.

També vam visitar una empresa on vam veure i tocar una mostra de tota mena de peixos .Fins i tot van visitar dins del Mercabarna una petita llotja on a la nit fins a la matinada havien distribuït el peix de la mar a les diferents peixateries de Barcelona. També i vam gaudir al bar d’un saludable dinar amb  una “Fritura de peix” amb amanida i un plàtan.

https://photos.google.com/share/AF1QipOZBWkAhqYjgEQr-hgxppbbgFceojOHHqyPv4H63GypZXf40DTmS0D0m1Rz031fdw/photo/AF1QipMupyrE9jmgiyt3V-29U673QO-LHVrPumsGkY2e?key=YlhaMVV3T2h6ZUdVa29UZmxvbGd2Q05wVXNQUUdR
 
Us deixem a continuació les fotografies i us recomanem que les veieu acompanyats dels vostre fills i filles per tal que us expliquin el que van veure en la sortida.
 
 
També us deixem un enllaç al CENTRE INTERACTIU DEL PEIX i podreu fer una visita virtual
http://www.centreinteractiudelpeix.org/visita-al-cip/
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada