dimarts, 13 de febrer del 2018

Sortida de quart al Liceo

El dimecres 24 de gener, els alumnes de 4t i 3r vam anar d’ excursió al Liceo que esta situat a la Rambla de Barcelona. A les 9:00h, aproximadament, vam sortir de l’ escola i vam anar fins allà amb autocar. Ens va deixar al Parc de la Ciutadella, vam esmorzar i vam jugar una estona fins que ens va recollir un altre vegada per portar-nos al Liceo. 

Allà vam veure una obra que es deia “Romeu i Julieta” però van canviar el final clàssic amb màgia. L’ obra, per a mi, no va ser tan“guai” com m’ imaginava.

El que mes em va agradar el edifici per dins. L’ entrada del Liceo  era petita, però per dintre era molt gran. Tenia escales que portaven als diferents seients, hi havia tres escales per entrar. La musica la feien persones que estaven amagades darrere d’una cortina. Els seients eren vermells i al sostre havia pintures. Les llums semblaven cares somrients.

Quan ja va acabar l’ obra, ens vam anar a dinar a la Plaça Reial, vam jugar una miqueta i ens vam anar caminant fins on esperava l’ autocar per portar-nos de tornada al cole.


Álex Corbacho i Maite Mencía

Alumnes de 4tA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada