dissabte, 5 de maig del 2018

CONTES RECOMANATS: BIBLIOTUBERS


Aquest curs, els i les alumnes de 3r han anat realitzant unes activitats d’expressió escrita que finalment s’han enregistrat en vídeo a l’aula audiovisual.                                                                                                                           Al segon trimestre van recomanar uns llibres que prèviament havien llegit a la classe i que pertanyien a la biblioteca d’aula. L’objectiu era fer arribar les recomanacions a l’altre grup de 3r, motivar-los així a llegir els contes i intercanviar-los.
Quan ja teníem engegada l’activitat, ens va arribar la notícia de què s’organitzava un concurs de recomanacions de llibres des del “Centre de recursos” de Rubí, amb el nom de Bibliotubers. Llegides les bases, vam poder observar que la nostra feina s’adaptava perfectament al que demanaven. Així que ens vam presentar.
El procés de realització del treball va ser el següent:
1.     Els i les alumnes que s’havien llegit un llibre a classe, durant les estones de lectura (15 minuts al matí i 15 minuts a la tarda) i el consideraven interessant, l’anotaven en un full  de registre de contes recomanats.

2.    Es va fer un buidat de tots els contes registrats i es va elaborar un llistat dels  contes més recomanats.

3.    Per parelles o grups de 3 alumnes, van treballar cadascun d’aquests contes i van redactar una recomanació.

4.    Assaig (Treball oral) de cadascuna de les parts que prèviament van distribuir-se entre els membres de cada parella o grup.

5.    Realització d’uns titelles com a material de suport .

6.    Enregistrament dels vídeos.

7.      Enviament dels vídeos per a la participació en el concurs “Bibliotubers”.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada